KARABÜK / MERKEZ - Öğlebeli Osmangazi Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliğimizi okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik.

Nis

22.04.2024 Pazartesi Günü okulumuz öğrencileri ile ilimiz 5000 Eler Mahallesinde bulunan Karabük Belediyesi Bilim ve İnnovasyon Merkezini ziyaret ettik.

Nis

Eğitim Kenti Karabük projesi kapsamında İngilizce Okul Gazetesi hazırlanmaktadır.

An English School Newspaper is being prepared within the scope of the Project of Education City Karabuk.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabülünün 103. yılı gurur ve coşku ile kutlandı.Şairi ve bestecisii rahmetle anıldı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

EĞİTİM KENTİ KARABÜK PROJESİ KÜLTÜREL,SOSYAL,SPORTİF VE SANATSAL FAALİYETLER KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE EBRU SANATI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

OKULUMUZDA DEPREM ANI VE TAHLİYE TATBİKATI AŞAMALI ÖĞRENCİLERİMİZE ANLATILMIŞ.6 MART 2024 SAAT 12.20 DE ÖĞRENCİERİMİZİN HABERİ OLMAKSIZIN TATBİKAT YAPILMIŞTIR.

Mrt

EĞİTİM KENTİ KARABÜK DEĞERLERİM PROJESİ KAPSAMINDA PANO HAZIRLANDI.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE VE PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK SEMİNERİ VERİLMİŞTİR.

Mrt

EĞİTİM KENTİ KARABÜK PROJESİ KAPSAMINDA EĞİTİM PAYDAŞLARININ EĞİTİMİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE İLK YARDIM İLE İLGİLİ UYGULAMALI BİLGİLENDİRMELER YAPILDI.

Mrt

"Eğitim Kenti Karabük" projesi kapsamında Akademik Başarıyı Arttırma projesi kapsamında okulumuzda etkinlik yapılmıştır.

Mrt

"Eğitim Kenti Karabük" projesi kapsamında Yabancı Dil Karabük'e Yabancı Değil alt dalında okulumuzda etkinlik yapılmıştır.

Mrt

"Eğitim Kenti Karabük" projesi kapsamında Okuyorum Öğreniyorum alt dalında okulumuzda etkinlik yapılmıştır.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. dönem sonu son hafta faaliyetleri kapsamında okulumuzda etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Etinliğimizi okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirdik.

Kas

10 Kasım Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 85. ölüm yıldönümü dolayısıyla okulumuz çok amaçlı salonunda Anma Programı gerçekleştirdik.